PRODUCTIE PUBLICITARA COMPLETA
RECLAME LUMINOASE CU LED SI TUB SPECTRAL

RECLAME LUMINOASE TIP HALOU (BACKLIGHT)

Producem reclame luminoase tip backlight, cu lumina in halou, recomandate pentru semnalistica de interior.

 

Reclamele luminoase tip halou contin de regula litere volumetrice tridimensionale si sistem de iluminat cu tuburi cu descarcari in gaze spectrale (Neon TGS) sau LED-uri (ori ambele) si difuzeaza lumina in halou. Efectul de halou este dat de lipsa spatelui literelor si de distanta fata de perete la care acestea sunt fixate.
Reclamele luminoase cu litere volumetrice 3D Backlight sunt volumetrii fara spate, lasand lumina sa difuzeze in halou, spre deosebire de reclamele luminoase cu litere volumetrice 3D Box Letter (care sunt volumetrii complete) si reclamele luminoase cu litere volumetrice 3D Channel Letter (care nu contin fata exterioara, lasand tuburile spectrale sau LED-urile la vedere).

 

Sunt construite din materiale diverse precum Plexiglass, PVC, aluminiu, inox, alama. Executia literelor volumetrice, a siglelor si altor elemente volumetrice luminoase este minutioasa, implicand multa atentie la detalii.

 

Reclamele luminoase Backlight, tip halou, pot fi executate si in varianta mai simpla si mai ieftina, respectiv placa sau caseta subtire din Bond cu lumina difuzata.

 

Reclamele luminoase tip halou sunt amplasate de obicei in mall-uri, showroom-uri, birouri, hoteluri, sali de conferinta, clinici si cabinete medicale etc.