PRODUCTIE PUBLICITARA COMPLETA
RECLAME LUMINOASE CU LED SI TUB SPECTRAL

PRINT PE MATERIALE RIGIDE SI PRINT IN ROLA

Detinem ehipamente de print de ultima generatie, de mari dimensiuni si inalta rezolutie, pe rola si pe rigid, la viteze de pana la 100 mp/h.
Prin folosirea de cerneala de tip light, asiguram acoperirea unei largi palete de culori, rezultand imagini vii, vibrante.

 

Materialele in rola care se pot imprima sunt autocolant, floor graphics, window graphics, poliplan, backlit film, hartie, polietilena, canvas, materiale textile, tapet.

 

Materialele rigide care se pot imprima sunt plexiglass, forex, policarbonat, foam board, carton, lemn, sticla, PAL, MDF, blaturi si componente de mobilier, aluminiu compozit, gresie etc.

 

Procedeul de print cu uscare a cernelii cu raze UV asigura o buna stabilitate a culorilor in timp.

 

Pentru materialele imprimate folosite la exterior nu este necesara laminarea, ceea ce reprezenta un avantaj atat din punct de vedere al valorii materialelor, cat si al eliminarii duratei procesului de laminare.

 

Optiunea de print cu cerneala alba permite imprimarea materialelor indiferent de culoarea acestora. De asemenea, se pot imprima materiale transparente prin folosirea zonei de alb ca strat de separatie, obtinandu-se obiecte dubla-fata, imprimate pe o singura parte.

 

Ulterior procedeului de print, oferim decupare pe contur a imaginilor imprimate, fie pe materiale in rola, fie pe materiale rigide. In acest sens, dispunem de cutter-plottere performante, cu latime de lucru de 1600 mm, cap de taiere tangential si sistem de urmarire optica a conturului imaginilor.
Pentru decuparea materialelor rigide, folosim router CNC de mari dimensiuni, cu trei motoare pentru frezare.