PRODUCTIE PUBLICITARA COMPLETA
RECLAME LUMINOASE CU LED SI TUB SPECTRAL

Illuminate your dream

INDIGO s-a impus din anul 2000 in piata de productie publicitara, situandu-se in topul producatorilor de reclame luminoase cu LED-uri si tuburi cu descarcari in gaze spectrale (Neon TGS), datorita calitatii si originalitatii produselor sale oferite intr-o gama foarte larga si create cu cele mai noi tehnologii, a stilului avangardist de creatie, profesionalismului si experientei. Calitatea este confirmata si de gama extinsa de sisteme internationale de calitate (ISO 9001, ISO 140001, OHSAS 18001 si ISO 27001, de catre UKAS Management Systems - Marea Britanie).

 

Imbinand excelent experienta cu tehnologiile inovative si dotarile tehnice de ultima generatie, cu o precizie ridicata si o capacitate mare de productie, produsele rezultate sunt deosebite si la un standard inalt de calitate, punand in evidenta brandurile clientilor intr-o imagine unica si de impact, in scopul recunoasterii si notorietatii.

 

Reclamele luminoase s-au dovedit a fi cel mai eficient mod de promovare outdoor a imaginii, avand un rol foarte mare in atragerea atentiei clientilor.

 

Solutiile oferite sunt personalizate, in functie de cerintele si necesitatile specifice, pentru obtinerea impactului dorit.

 

PRODUCEM TOATE TIPURILE DE RECLAME LUMINOASE

 

Suntem importator direct de LED-uri si producator de tuburi cu descarcari in gaze spectrale (Neon TGS). Sustinem comenzi de reclame luminoase si produse publicitare in serie mare, dar si unicate, beneficiind de cele mai noi si performante echipamente in domeniul de productie publicitara.