PRODUCTIE PUBLICITARA COMPLETA
RECLAME LUMINOASE CU LED SI TUB SPECTRAL

RECLAME LUMINOASE LED

Suntem producator de reclame luminoase cu LED-uri, intr-o varietate mare de modele si dimensiuni, si de asemenea, importator direct de LED-uri de diferite tipuri si aplicatii, precum benzi LED, baghete LED, module LED, cu o putere luminoasa superioara si o calitate buna a luminii.

 

Reclamele luminoase cu LED-uri prezinta o multitudine de avantaje, fiind considerate viitorul publicitatii indoor/outdoor. Sunt cea mai moderna varianta de semnalistica premium, au un design de impact si creeaza o imagine avangardista si inovatoare. Au fluxul de lumina uniform, prin aranjarea proportionala a modulelor LED, au un consum scazut de energie electrica si o durata mare de viata, acestea fiind avantaje nete in alegerea lor. De asemenea, asigura o semnalizare excelenta si se diferentiaza imediat fata de semnalistica din jur, scotand in evidenta brandurile si locatiile in care sunt amplasate, atragand notorietate.

 

LED-urile sunt importate direct de noi de la companii producatoare din Asia, avand standard ridicat de calitate, putere mare si consum redus de energie.

 

De asemenea, producem reclame luminoase complexe cu sistem de iluminat combinat de LED-uri si tuburi cu descarcari in gaze spectrale, fiind producator direct de tuburi cu descarcari in gaze spectrale (Neon TGS), intr-o varietate mare de culori si in toate diametrele (6-38 mm).