PRODUCTIE PUBLICITARA COMPLETA
RECLAME LUMINOASE CU LED SI TUB SPECTRAL

RECLAME, LITERE VOLUMETRICE, DECORURI SI ELEMENTE DIN POLISTIREN

Putem decupa produse complexe, finisate prin vopsire, gletuire, acoperire cu rasini etc.
Producem reclame si alte elemente decupate din polistiren extrudat si expandat, in diverse forme, de la dimensiuni mici pana la dimensiuni foarte mari.

 

- Reclame cu litere volumetrice din polistiren

Aceste reclame au avantajul unui pret scazut de productie. Pot fi luminoase, montandu-se tuburi spectrale TGS sau LED-uri sau pot fi luminate din exterior cu reflector. Tuburile spectrale montate in astfel de reclame sunt, de asemenea, produse de compania noastra.

 

- Elemente arhitecturale din polistiren

Producem elemente arhitecturale si decorative din polistiren pentru cladiri si spatii publice sau private. Se folosesc pentru tavane, arcade, glafuri, cornise, medalioane, frize etc. Se pot vopsi intr-o gama larga de culori.

 

- Decoratiuni de sarbatori din polistiren

Decoratiunile de sarbatori din polistiren, cu caracter sezonier, au un grad sporit de spectaculozitate, putandu-se executa modele 2D sau 3D, de diverse dimensiuni si grosimi. Se folosesc in special de Craciun, Valentine’s Day, Halloween, 1/ 8 Martie sau ca decoratiuni specifice sezonului, aducand o nota de originalitate si eleganta spatiilor comerciale in care sunt amplasate.

 

- Mascote de mari dimensiuni

Producem mascote si diverse personaje executate din polistiren, la dimensiuni mici, la dimensiuni reale sau uriase. Datorita greutatii mici, pot fi usor manevrate si montate.

 

- Elemente de decor si jocuri din polistiren pentru gradinite si scoli

Producem elemente de decor pentru gradinite de scoli. Datorita greutatii mici, pot fi usor manevrate si montate si, in caz de cadere, nu prezinta un pericol mare pentru copii. Fata de produsele similare din carton, au avantajul de a rezista mult mai bine.

 

- Decoruri si recuzita de teatru si TV

Producem diverse elemente de recuzita pentru teatre, filme si televiziuni. Le executam dupa proiectele clientului sau putem asigura servicii de creatie. Datorita greutatii mici, pot fi usor manevrate si montate.