PRODUCTIE PUBLICITARA COMPLETA
RECLAME LUMINOASE CU LED SI TUB SPECTRAL

RECLAME LUMINOASE CU TUBURI CU DESCARCARI IN GAZE SPECTRALE (NEON TGS)

Suntem producator de tuburi de sticla cu descarcari in gaze spectrale (Neon TGS). Detinem instalatii profesionale de top, de mare performanta (productie SUA) si folosim cea mai mare gama de gaze rare din tara in domeniul productiei publicitare, precum Neon, Argon, Krypton, Xenon, Heliu.

 

Prelucram toate tipurile de baghete de sticla (tuburi eurolight, pyrex, sticla cu plumb, sticla fara plumb) si toate diametrele (6 mm - 38 mm), intr-o gama foarte mare de culori. Folosim in special sticla produsa in Italia, inclusiv sticla colorata in masa de Murano (lider mondial in sticla colorata in masa).

 

De asemenea, suntem importatori directi de materie prima pentru domeniul specific, de la producatori de renume din Germania (electrozi), Italia (sticla, electrozi, transformatoare, cablu siliconic inalta tensiune, gaze rare), SUA (gaze rare), Asia (sticla, transformatoare etc).

 

Asiguram servicii complete pentru toate tipurile de reclame, de la proiectare si executie la montare si service post-garantie.