PRODUCTIE PUBLICITARA COMPLETA
RECLAME LUMINOASE CU LED SI TUB SPECTRAL

DECUPARE CNC SI GRAVARE PE ROUTER CNC

Beneficiind de echipamente si utilaje cu tehnologie de ultima ora, asiguram acuratetea formelor prelucrate, respectarea dimensiunilor de taiere, calitatea suprafetelor debitate si finisarea pe margine a materialelor acrilice, prin frezare la turatii inalte sau polisare cu flacara.

 

Folosind utilaje CNC heavy – duty de mari dimensiuni, cu viteze de lucru de 8.000 mm/minut si cu trei motoare de taiere separate (evitandu-se astfel perioadele neproductive dintre prelucrari, necesare inlocuirii frezelor), asiguram o productivitate foarte mare.

 

Debitam o gama larga de materiale, precum: plexiglass, PVC, Dibond, tabla aluminiu, tabla alama, PAL, MDF, OSB etc.

 

Totodata, executam prelucrari mecanice tridimensionale, operatii de prelucrare spatiala a lemnului, MDF-ului, polistirenului sau a materialelor pe baza de rasini.

 

Datorita faptului ca inaltimea de lucru a utilajului este de 450 mm., putem realiza obiecte 3D, in diverse forme.

 

De asemenea, putem confectiona matrite pentru termoformat.

 

Putem realiza gravuri, debitari, frezari, profilarea canturilor materialelor, gauriri, stantari, prelucrari mecanice 2,5D si 3D, cu un grad ridicat de precizie.

 

Sustinem comenzi de serie mare, dar si unicate, beneficiind de cele mai noi si performante echipamente in domeniul de productie publicitara.